Tarieven Beautytherapie

Behandeling Skin Improvement Treatment luxe

Behandeling Skin Improvement Treatment luxe is een heerlijke beauty behandeling waarbij ik de huid van je gelaat een heerlijke boost, verzorging en ontspanning ga aanbieden met biologische en natuurzuivere producten. Heerlijke voetbad met kruiden naar wens, diverse verzorg- en reinigingsmomenten, masker en/of peeling, totaal ontspannen, compleet met heerlijke massages aan gelaat en decolleté.

“Innerlijke schoonheid straalt van binnenuit en er is niets mooier dan wanneer een vrouw zich van binnen mooi voelt. Schoonheid is de glimlach van de waarheid wanneer ze eigen gezicht in een perfecte spiegel ziet.”

Eerste afspraak is incl. bij aanschaf een product naar keuze -10%

60 minuten €89,-

Ontspannende Balancing Treatment

Ontspannende Balancing Treatment is een beauty behandeling, voor een heerlijk moment van ontspanning waarbij ik de huid van je gelaat een lekkere oppepper bezorg, zodat hij daarna weer lekker in balans kan komen.

Verzorging en reiniging ga aanbieden met biologische en natuurzuivere producten. Heerlijke voetbad met kruiden naar wens, diverse verzorg- en reinigingsmomenten, een verzorgende scrub, een liftende masker, een heerlijke serum en afsluitend een dag en/of nachtcrème. Alle in een totaal ontspannen sfeer, compleet met heerlijke massages aan gelaat en decolleté.

“Schoonheid is een balans tussen innerlijk en uiterlijk”
Eerste afspraak is incl. bij aanschaf een product naar keuze -10%

60 minuten €89,-

Argan Anti-Aging Treatment

Argan Anti-Aging Treatment is een beauty behandeling voor de rijpere huid vanaf ca 30 jaar. Waarbij ik de huid van je gelaat een heerlijke doorbloeding en voeding bezorg, zodat hij daarna weer lekker in balans kan komen.

Ik ga verzorging en reiniging ga aanbieden met biologische en natuurzuivere producten van zowel de Argan-lijn als de multi-use producten. Een heerlijke voetbad met kruiden naar wens, diverse verzorg- en reinigingsmomenten, een verzorgende scrub, een liftende masker, een heerlijke serum, oog crème en afsluitend een lekkere dag en/of nachtcrème en een voedende butter voor de lippen. Compleet met heerlijke massages aan gelaat en decolleté. En als extra een lekkere scrub en een korte massage aan de handen tussendoor.

“Beauty is being the best possible version of yourself,
on the inside en out”

Eerste afspraak is incl. bij aanschaf een product naar keuze -10%

60 minuten €99,-

Back to Basic

Soms ren je jezelf voorbij en zorg je voor iedereen… behalve voor jezelf. Herkenbaar? Gun jezelf eens een momentje van rust en verwennerij. Het is gezond om je ogen te sluiten en alle zorgen en stress achter je te laten. Na afloop voel je je als herboren en stap je weer fris en fruitig de wereld in.

Back to Basic is een eenvoudige, korte beautybehandeling, die heerlijk even tussendoor gedaan worden, als je huid erom vraagt, maar een uitgebreide behandeling net niet past om wat voor reden dan ook. In het kort, een reiniging, een verbetering en lekkere verzorging aan het gelaat en uiteraard een korte maar ontspannende massage van het gelaat en decolleté.

30 minuten €89,-

Behandeling Ammoniet

Behandeling Ammoniet is dé Beautytherapie behandeling met heerlijke natuurzuivere producten, wellness aan het gelaat, compleet met massage gelaat en decolleté, verven van wenkbrauwen en/of wimpers indien gewenst, stukje wellness aan de voeten en handen, afgerond met een voet-, of handreflex, en nog meer extra`s, een stukje coaching, lekkere natuurlijke thee en een moment van pure ontspanning, tijd voor jezelf.

Bij deze beautytherapie laten ik je weer in balans komen. We gaan werken om het innerlijke, de magische aantrekkingskracht, in contact te laten komen met het uiterlijk- het lichaam-. Als die twee elkaar gevonden hebben, krijg je ware schoonheid, energie en ben je in balans. Mijn passie is om die bron samen met jou te voeden met o.a. ontspannende massages, holistische producten, natuurlijke huidverzorging, healing, sound, geuren en personal coaching. All with a lot of love, purity, trust and faith!

Eerste afspraak is incl. klein proefpakket voor verder behandeling thuis.

120 minuten, eerste behandeling €199,-
Opvolgende behandeling €189,-

Losse behandelingen

Een lichaamsbehandeling is niet alleen ontspannend, maar ook om andere redenen heel gezond!

Terwijl de massage je doorbloeding en stofwisseling stimuleren, worden dode huidcellen verwijderd, zodat werkzame stoffen in de huid kunnen trekken. Resultaat: je huid wordt zachter en elastischer.
Heerlijk voor lichaam en geest!

Elleebana Lashlift €45,-
Elleebana Lashlift en verven €55,-
Elleebana Lashlift i.c.m. Botox Behandeling €5,- bovenop de gekozen Lashlift
Wenkbrauwen verven €15,-
Wimpers verven €15,-
Wenkbrauwen en wimpers verven €25,-
Epileren €10,-
Epileren i.c.m. verven wenkbrauwen €20,-
Epileren i.c.m. verven wimpers €20,-
Epileren i.c.m. verven wenkbrauwen en wimpers €30,-
Waxen van de oksel €17,50*
Waxen van de bovenlip €10,-
Waxen van de kin €10,-
Waxen van de wangen €10,-
Waxen van de bakkebaarden €12,50
Wenkbrauwen bijwerken d.m.v. waxen €15,-
Waxen van het gelaat €49,50

* Bij afname van 3 behandelingen van de okselzone, geldt een korting van 15% op de laatste waxbehandeling

Give yourself a transformation trip.

Alle behandelingen en/of aanschaf van producten dienen direct betaald te worden bij afname of aanschaf, contant of d.m.v. mobiel bankieren.
Een factuur is mogelijk, deze wordt verstuurd per mail.

Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar bij Praktijk Ammoniet in te vullen voor een bedrag naar keuze (va €15,-). Te besteden aan een massage-, reflex-, beauty behandeling of een product naar keuze van onze 100% natuurzuivere biologische lijn voor gelaat en/of lichaam.

Een afspraak afzeggen of verzetten kan tot 24 uur van tevoren. Bij te laat of niet afmelden wordt het consult alsnog in rekening gebracht. Afmelden kan d.m.v. een WhatsApp bericht of per mail