Coaching

Holistisch Coach ● Bewustzijnscoach ● Personal Coach

Take a seat

Graag start ik een kennismakingsgesprek voor coaching altijd met een kop koffie of een heerlijke biologische natuurlijke thee. Elkaar leren kennen, jouw keuze(s) en/of doel(en), wens(en) bespreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En wat ook niet onbelangrijk is, kijken of er een klik is. Zeker wanneer we een coaching traject aangaan, is het wel zo prettig dat je je veilig en vertrouwd voelt. We gaan immers het diepe induiken, om alles bij de wortels aan te pakken wat er wellicht al generaties inzit …. Je wilt namelijk dat de dingen anders gaan dan dat ze nu gaan, je wilt je kop uit het zand halen, zodat je stappen kunt gaan zetten om te komen tot je doel. Het helder te zien en te gaan voor je wens. Je bent bereid hiervoor te werken je jezelf in de spiegel aan te kijken op een liefdevolle manier. Daarom bied ik jou een coaching traject aan op maat, wat op jou afgestemd is, zodat jij dit kunt gaan verwezenlijken.

Je kiest voor coaching als je wilt groeien. Je komt met een doel of wens en gaat aan de slag om te groeien naar de nieuwe jij! Je kiest ervoor om op een andere manier dan de reguliere zorg aan de slag te gaan, veel meer in verbinding met jezelf, met daarbij hulp van moeder natuur en het energetische, zonder dat het zweverig wordt. Je wilt meer diepgang in je leven en bent bereid nu de eerste stap te zetten naar een nieuwe toekomst. Jouw leven is waardevol en uniek.
Juist wanneer je een druk (gezins-)leven hebt, een veeleisende baan/onderneming en vele andere verplichtingen, is het goed om eens stil te staan bij hoe jij je voelt. Dan is het soms moeilijk om even helemaal naar jezelf terug te keren. Om te bedenken waar het écht om draait in het leven. Hoe is het voor je om je te richten op meer innerlijke rust voor jezelf? Zodat je jezelf opnieuw leert ontdekken. Hierdoor meer verdieping, balans, energie, rust ervaart en (weer) gaat stralen.

Bewustwording is de sleutel! Waaruit balans, verbinding en groei uit voort zal komen. Een leven waarin jij tot je recht komt, je lichaam lekker ontspannen aan voelt, je goed geaard bent, kan genieten van de kleine dingen om je heen en je kwaliteiten en passie kan benutten in dat waar jij blij van wordt en gaat stralen. Of dit in je leven, thuis, op je werk en/of in je eigen onderneming is.

Soms zijn er momenten in je leven dat je het zelf even niet meer zo goed weet. Je weet even niet zo goed meer welke kant je op moet en welke keuzes je kunt maken. Of je bereikt niet de doelen die je zou willen bereiken, privé of op werkgebied. Je hebt misschien het gevoel dat je aan het vastlopen bent of op weg bent naar een burn-out.

Je hebt dan iemand nodig die er voor je is, die je hoort en ziet, die met je meeloopt op jouw levenspad. Als coach help ik je je keuzes en/of doelen weer helder te krijgen. Graag begeleid ik je met liefdevolle aandacht om je te laten (her)ontdekken wie je werkelijk bent. Door je te begeleiden in het bewustwordingsproces, jouw bewustzijn te vergroten, te leren vertrouwen op je gevoel. Het ontdekken van jouw verlangens, talenten en keuze en/of doel om vanuit daar te kunnen stralen en te mogen zijn, in balans en voluit te kunnen leven.

Met mij als coach, neem je een bewuste en waardevolle stap in je persoonlijke groei!

Vanaf die mooie waardevolle stap zul je begeleid worden in je groei naar je gewenste resultaat. De coaching is erop gericht om je toekomst richting te geven, te leven vanuit je hart, vanuit autonomie, vanuit zelfkennis, vanuit innerlijke kracht, je te ondersteunen in het emotionele aspect van je persoonlijke ontwikkeling en in het naar boven halen van je allerbeste kwaliteiten en talenten. Al luisterend, zonder oordeel, verbindend, spiegelend en ontdekkend, zodat je een persoonlijke groei ervaart, bewustwording creëert en je weer in balans en met vertrouwen jouw toekomst verder richting kunt geven.

Er wordt gewerkt vanuit de overtuiging dat ieder mens over het vermogen beschikt om alle aspecten van zijn/haar eigen leven te veranderen, zowel lichamelijk, psychisch als emotioneel. Uitgangspunt is dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
Behandeling heeft tot doel om in korte tijd op een holistische en natuurlijke wijze verandering en herstel te bewerkstelligen en richt zich op de onderliggende oorzaken die een rol spelen bij het ontstaan van symptomen, klachten en ziekte. Niet enkel het ongemak, maar het “probleem achter het probleem” wordt aangepakt, waardoor men zich beter voelt.
Gedurende het coach traject komen we in contact en raken we de fysieke gezondheid, veerkracht en zelfsturing, emoties en verbindingen, mentale kracht en visie, spiritualiteit en zingeving. Al deze niveaus zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar, werken samen en vinden we ook terug in de menselijke ontwikkeling: Ik ben…, ik voel…, ik doe.., ik heb lief…, ik spreek…, ik zie… en ik begrijp… .

VERANDER JE LEVEN DOOR HET MAKEN VAN ANDERE KEUZES…
“Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken
blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht
blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven zoals ik altijd heb geloofd
blijf ik doen zoals ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen zoals ik altijd heb gedaan
blijft mij overkomen wat mij altijd overkwam.
Maar als ik nu mijn ogen sluit en mijn ware zelf voel van binnen
dan kom ik uit deze cirkel en kan ik steeds opnieuw beginnen”

Je zult verbonden zijn met jezelf, met je innerlijke kracht, met wie je echt bent.

Hoe goed zorg jij voor jezelf?

  • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Heb jij behoefte aan stilte, rust en ruimte?
  • Ervaar je lichamelijke klachten die je graag anders wilt benaderen?
  • Steek jij je kop in het zand, om de werkelijkheid niet te hoeven zien, te ervaren of te voelen?
  • Wil je aan de slag met persoonlijke thema`s die je bezig houden?
  • Krijg jij je persoonlijke keuzes en/of doelen niet helder?
  • Blijf je in “oude” patronen hangen?

Een sprong in het diepe

Ik duik naar beneden, steeds dieper en dieper. Ik raak de bodem, ik raak het zand. Het is niet vast, het zand waait op en om mij heen. Het water is troebel, alles lijkt donker. Maar hoe langer ik daar blijf, hoe helderder alles wordt. Ik kijk naar boven en zie ik een licht aan het oppervlak. Ik zwem naar boven en ik voel me vrij. Ik heb alles achter mij gelaten. Ik voel mij schoon, fris en vol energie. Dankbaar voor het (in)zicht wat ik mag voelen en ervaren. Dankbaar voor wat aanwezig is en naar wat er komen gaat.

Het is tijd dat je dingen anders gaat aanpakken in je leven. Soms moet je het lef hebben om een duik in het diepe te nemen, voordat je je keuzes en/doelen weer helder voor ogen hebt. Voordat je deze kunt realiseren zijn er processen nodig van herkenning, erkenning en acceptatie en kom je op dit pad emoties tegen en ben je bereid naar “oude” patronen en/of systemen te kijken en te onderzoeken. Om vervolgens los te kunnen laten wat niet meer bij jou hoort. Ik ben er voor jou, om samen met jou die duik in het diepe te nemen, diegene die samen met jou in het water zwemt, er voor je is, die je hoort en ziet. Om ervoor te zorgen dat je geen druppels in je ogen krijgt die jouw beeld vertroebelen door alleen maar aan de oppervlakte van het water te blijven, maar juist de diepte samen met jou opzoekt om alles te onderzoeken, te voelen en te ervaren.

Je wilt dat het ANDERS moet en dat mag, want jij mag nu de sprong nemen om weer met een positieve en frisse blik alles weer helder te zien. Zodat je weer plezier en ruimte kunt ervaren.

Ben je er klaar voor en wil je weten wie jij werkelijk bent?

Ga dan met me mee op de innerlijke zoektocht naar jouw eigen potentieel.

Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen

Ondersteunende middelen

Ik werk tijdens mijn opstellingen, coaching en massagebehandelingen met diverse technieken en methodes die in de basis deels zijn aangeleerd en deels in mijn eigen natuur zitten. Deze heb ik mijzelf eigen gemaakt door de jarenlange ervaring ermee. Daarnaast werk ik energetisch* wat betekent dat ik mij intuïtief afstem op de persoon die ik voor me heb en werk ik holistisch, wat betekent dat lichaam en geest één is. Gedurende het coachtraject raken we de fysieke gezondheid, veerkracht en zelfsturing, emoties en verbindingen, mentale kracht en visie, spiritualiteit en zingeving. Al deze niveaus zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar en vinden we ook terug in de menselijke ontwikkeling: Ik ben, ik voel, ik doe, ik heb lief, ik spreek, ik zie, ik begrijp.

Tijdens een coaching traject maak ik naast het gesprek en de oefeningen, gebruik van verschillende ondersteunende hulpmiddelen. Dit om je doel of wens te bekrachtigen of om je kijk te ondersteunen op een natuurlijke manier. Denk hierbij aan gebruik van een meditatie, een visualisatie, gebruik van engelen-/orakelkaarten, edelstenen en mineralen, essentiële olie, kruiden, klankschalen en/ of andere percussie instrumenten, houtenpoppetjes en/of vloerankers die ondersteunend werken tijdens een behandeling. Maar ook een wandeling in de natuur of het toepassen van bijvoorbeeld een massage om je rust en ruimte te laten ervaren vooraf/ tijdens de coaching wat jou extra ondersteuning en energie geeft. Soms is het nodig om eerst wat ontspanning te creëren, zodat er energie en kracht overblijft om daadwerkelijk aan de slag te kunnen om op te ruimen.

*Wat is energetisch? Net als de maan door zijn energie de eb en vloed veroorzaakt hier op aarde, zo heeft de energie om ons heen ook effect op ons lichaam en geest. De energie bestaat uit golven, een soort trilling (net als muziek), welke wij soms heel subtiel kunnen voelen en dus effect heeft op ons lichaam. Bij langdurige stress, negatieve ervaringen, bepaalde gebeurtenissen en aanraking met andere energieën raakt ons lichaam soms uit balans en ervaren we negatieve gevoelens, lichamelijke klachten en ziektebeelden. Door bewust je lichaam weer te gaan voelen en hiermee aan de slag te gaan kun je ervoor zorgen dat je in balans blijft en wat soepeler door veranderingen of bepaalde situaties heen beweegt.

Benieuwd naar onze Coaching tarieven?

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor onze behandelingen