Tarieven Coaching

Coaching traject

Ik geloof dat alles in jou aanwezig is, maar het soms lastig is om daar te komen. Eerdere ervaringen, je opvoeding, je omgeving alles kleurt je. Het heeft je kracht gegeven, maar het heeft je ook overtuigingen meegegeven die je belemmeren of beperken. Als coach kijk ik met je mee en ga jij onderzoeken waarom jij reageert zoals je doet én wat ervoor nodig is om te gaan reageren zoals je zou willen. Door gesprekken en oefeningen krijg je inzicht in je eigen gedachten, gevoelens, drijfveren, patronen en van de beelden die je hebt over jezelf.

In ieder mens zit een diep verlangen zichzelf te zijn. Je gaat je bewust worden van terugkerende patronen en ik nodig je uit ze te doorbreken. Je leert hoe je dichter bij je gevoel komt en een verbinding kunt maken tussen je hoofd, hart en lijf. Met elke stap kom je steeds meer in je eigen kracht te staan. Je wordt je weer bewust van jouw verlangens en dromen en bent in staat om deze tot doelen om te zetten. Je weet waar je grenzen liggen, durft te kiezen vanuit liefde in plaats van angst. Aan het eind van het coach traject ervaar jij ontspanning, rust in je hoofd en lijf, ruimte en vrijheid om te bewegen en plezier in alle stappen die je zet!

Elk coaching traject begint met een eerste kennismakingsgesprek van ca. een uur. Het is namelijk belangrijk dat jij je gedurende het hele coaching traject jezelf veilig, op je gemak en je je vertrouwd voelt. Als het voor ons beiden goed voelt om samen de eerste stap te zetten om met jouw thema aan de slag te gaan, zullen we in de daaropvolgende eerste sessie proberen jouw coach vraag zo helder mogelijk te krijgen.

Jouw keuze en/of doel is het thema en het uitgangspunt bij de start van de coaching. We gaan uit van wat er mogelijk is, waar ruimte en energie aanwezig is. Waar liggen je verlangens, dromen en wensen, je kwaliteiten en waar word jij blij van en ga jij van stralen?

Met het zetten van een eerste stap breng je al beweging in jouw levensweg. Het letterlijk in beweging komen stimuleert jouw innerlijk en maakt plaats voor nieuwe energie die mag gaan stromen.

De sessies duren ongeveer een uur tot anderhalf uur. Eens in de twee – drie weken gemiddeld komen we bij elkaar. Tussentijds heb je opdrachten en oefeningen waar je mee aan de slag gaat wat je per mail mag insturen desgewenst. Als je een keer kort wilt bellen, kan dat natuurlijk altijd tussendoor en hoef je niet te wachten tot de volgende afspraak. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat en bepaalt zelf de voortgang van je traject. Indien nodig sturen we bij.

Als coach loop ik een stukje met je mee op jouw pad, waarin ik je begeleid, uitnodig, uitdaag, spiegel of confronteer. Soms gaan we de natuur in als er beweging in het traject nodig is, Ik werk met Oosterse en Westerse methodieken die zorgen dat je hoofd, hart en lijf weer in verbinding komen. Mijn coaching is zeker niet zweverig, maar ik nodig je wel uit om een laag dieper te gaan.

De plaats waar het coaching traject zich plaatsvindt kan variëren, tot de mogelijkheden behoren o.a. mijn praktijkruimte. Maar dat kan ook samen in de natuur zijn voor bijvoorbeeld een buitenmeditatie of een mindfulness wandeling, zodat je meteen de beweging kunt toepassen.

Een coaching traject bestaat uit minimaal 5 tot 10 sessies tussen de één en anderhalf uur per sessie. Het komt heel soms voor dat we een sessie inboeken voor twee uur, maar dat bespreken we vooraf. Het is afhankelijk van het doel, thema of wens hoeveel sessies er in totaliteit nodig zijn.

Daarna wordt er geëvalueerd en stil gestaan bij het behaalde resultaat, soms is het nodig om de sessies voort te zetten om een nog beter resultaat te behalen. Maar het kan ook zijn dat er eventuele verdere thema’s zijn ontstaan en/of die naar boven zijn gekomen waarop we een nieuwe indicatie voor een aantal sessies zal volgen.

Na afloop van elke coachsessie wordt er gelijk een nieuwe afspraak ingepland of indien gewenst worden er een aantal afspraken tegelijkertijd ingepland.

Investering in jezelf voor een coaching traject

Kennismakingssessie: € 89,00 (ca. 1 uur)
Losse coaching sessies: € 145,00 (ca. 1,5 uur)

Coaching trajecten

5 sessies: € 675,- (€ 135,- per keer i.p.v. € 145,-)
7 sessies: € 903,- (€ 129,- per keer i.p.v. € 145,-)
9 sessies: € 1071,- (€ 119,- per keer i.p.v. € 145,-)

Prijzen zijn op basis van betaling vooruit en trajecten zijn een jaar geldig.
Zakelijke prijzen zijn anders, neem hiervoor contact op met Praktijk Ammoniet.

Coaching is voor iedereen interessant. Voor iedereen die open staat voor groei.

Alle behandelingen en/of aanschaf van producten dienen direct betaald te worden bij afname of aanschaf, contant of d.m.v. mobiel bankieren.
Een factuur is mogelijk, deze wordt verstuurd per mail.

Een afspraak afzeggen of verzetten kan tot 24 uur van tevoren. Bij te laat of niet afmelden wordt het consult alsnog in rekening gebracht. Afmelden kan d.m.v. een WhatsApp bericht of per mail