Klankmeditatie voor groepen

~ Klankmeditatie ~

Deze waardevolle klankmeditatie/beleving met gelijk duurt afhankelijk van het te kiezen dagdeel 1 uur of 1,5-2 uur.

  • Van stress naar flow
  • Wil je meer balans van tussen lichaam en geest.
  • Verbetert je concentratie
  • Ervaar meer geluk

De klanken van de schalen dompelen ons wezen onder in een diepe oceaan van rust.
Door deze ‘vibrerende geluidsmassage’ kalmeert en stabiliseert de geest zich en vanuit de diepte van rust, komt ons echte zelf naar boven, de essentie van wie we werkelijk zijn. Om vanuit het zelf te leven betekent in vrede leven, met liefde en blijdschap, in harmonie met het hele bestaan. Waarbij je (weer) in verbinding komt met jezelf. De cellen van ons lichaam en de kleuren van ons energetisch lichaam woorden aangesproken om op hun originele frequentie te gaan trillen.
Wij, Raquel en Miriam, bespelen de schalen op verschillende plekken in de ruimte, soms ondersteunend door andere instrumenten en eventueel met een stukje begeleidende visualisatie.

Zo begin je de maand met positieve energie, een heldere en kalme geest en een licht gemoed. Waarbij er een balans en een heerlijke ontspanning wordt gecreëerd. Die je zal helpen om vanuit je innerlijke kracht, zelfbeheersing, vertrouwen en dicht bij jezelf te blijven. Het bijwonen, ervaren en voelen van deze waardevolle klankbeleving zal je een stuk energie en kracht doen geven, waarmee je de komende dagen/ weken gemakkelijker kan doorbrengen.
Je ligt tijdens deze klankmeditatie comfortabel op een zacht matras, geborgen onder een heerlijk deken en een fijn kussen voor onder je hoofd. Je hoeft zelf niets mee te brengen, maar voel je vrij als er nog iets ontbreekt voor jou.

Op vrijdagen bieden wij een helende klankreis met edelstenen. Hier ben je ongeveer 1,5-2 uur onderweg. Deze bijzondere reis begint om 19.30. De kosten voor deze waardevolle, ontspannende en helende klankbeleving zijn €35,- pp.

Op Zaterdagen bieden wij een klankmeditatie van een uur in twee groepen:
De eerste groep start om 9.15 en eindigt om 10.15.
De tweede groep start om 11.00 en eindigt om 12.00.
Deelname voor deze waardevolle en ontspannende klankbeleving kost €22.50,- pp.

Deze klankmeditatie voor groepen wordt gegeven in samenwerking met Masthé. Wij verwelkomen je vol enthousiasme!

Warme groet, Raquel (Praktijk Ammoniet) & Miriam (Masthé)

Let op! Deze klankmeditatie voor groepen wordt gegeven bij Yoga Berlicum, Apollostraat 12a, 5258 AR Berlicum

Bel, app of mail en informeer naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak!

Thee en/of water met wat lekkers erbij is inbegrepen.

Nieuwe datums volgen binnenkort!

Wil je een Klankmeditatie thuis of op een locatie naar keuze? Heb je een eigen ruimte en lijkt het je leuk om daar klankmeditatie aan te bieden? Dan komen wij graag naar je toe! In overleg is er van alles mogelijk, neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.