Systeem- en familieopstellingen

Wat zijn systeem- en familieopstellingen

Familieopstellingen zijn geschikt voor iedereen die aan zijn groeiproces wil werken of inzichten wil hebben. Deze krachtige methode legt onzichtbare en (on)bewuste patronen bloot. Zo kan er ruimte voor begrip en heling ontstaan. En kunnen er mogelijk patronen in het systeem veranderen of stoppen.

Familieopstellingen met representanten

Heb je last van terugkerende issues, privé of in je werk en heb je geen idee waar dit vandaan komt? Doe mee met een familie opstelling en ervaar wat het voor jou teweeg kan brengen!

Tafelopstellingen

Door systematisch te werken maak je (on)bewuste patronen zichtbaar middels houten poppetjes, picto’s, symbolen en ander klein materiaal op tafel. Hierdoor krijg je inzicht in het systeem, de processen en/of vraagstukken die bij jou spelen of die jou bezig houden. Wanneer je deze dynamiek zichtbaar maakt, heb je een effectieve tool in handen om een fijn pedagogisch klimaat te creëren voor zowel privé als op je werk. In lastige situaties kun je direct de balans herstellen en voelen wat dat met jou doet. Besef dat je los mag laten wat niet van jou is.

Mensen die mij kennen geven aan dat ik professioneel, met aandacht, liefde en met verbintenis werk.