Familieopstellingen met representanten

Ervaar wat een familieopstelling voor jou teweeg kan brengen

Familieopstellingen zijn geschikt voor iedereen die aan zijn groeiproces wil werken of inzichten wil hebben. Deze krachtige methode legt onzichtbare en (on)bewuste patronen bloot en maakt ze helder. Zo kan er ruimte voor begrip en heling ontstaan. En kunnen er mogelijk patronen in het systeem veranderen of stoppen.

Je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar jij deel van uitmaakt. Of je dat nu wil of niet, de (on)zichtbare banden zijn altijd aanwezig. Voor een groot deel vormen de banden met de mensen om je heen jouw leven tot wie je bent. Dit alles gebeurt zonder dat zij zich hier bewust van zijn en zonder dat jij je hier bewust van bent.

In elke familie bevinden zich verborgen dynamieken. Veelal beperken deze verborgen dynamieken een goede voortgang van ons eigen leven.
Relatieproblemen, depressie, angst, verdriet, woede, het “gevoel nergens bij te horen”, miskramen en/of sterfte van een kind, misbruik, zelfmoord, ziektes en verslavingen zijn voorbeelden van thema’s die door het werken met familieopstellingen verhelderd en beter “gedragen” kunnen worden vanuit ervaren inzichten. Hierdoor zul jij beter jezelf gaan begrijpen en belemmerde patronen kunnen gaan loslaten. Een opstelling is vaak een intense en ook magische ervaring die jou veel inzichten en antwoorden zal geven.

Als deelnemer of representant kom je veel te weten over je onderliggende patronen en overtuigingen, zonder echt in de spotlights te staan. Het is geen toeval dat je juist op deze dag, met deze thema`s die aan bod komen, aansluit om aanwezig te zijn. Zonder dat jijzelf een vraag inbrengt, wordt er bij jou als representant ook een proces in werking gesteld waar jij naar mag gaan handelen en mee mag gaan werken op jouw manier en tempo wat bij jou past. Soms is het mogelijk dat je niet wordt opgesteld als representant, ook dan is jouw aanwezigheid van belang en doet al enorm veel met jou en jouw eventuele (on)bewuste blokkades en geeft het jou op dat moment of later inzichten die jou verder helpen.

Let op! Deze mini workshop wordt gegeven bij Masthé, Ncb-Laan 69, 5462 GB Veghel

Tijdens deze familieopstelling met representanten is er plek voor 2 of 3 vraaginbrengers en 3 of 4 representanten. Kosten voor de vraaginbrenger €89,- en voor de representant €35,-

Deze opstellingen worden gegeven in samenwerking met Masthé, per 06-01-2023 gaat onze samenwerking verder onder de naam MIRA Centra. Wij verwelkomen je vol enthousiasme!

Warme groet, Raquel (Praktijk Ammoniet) & Miriam (Masthé)

Bel, app of mail en informeer naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak!

Thee en/of water met wat lekkers erbij is inbegrepen.

Reserveer mijn plek!

Wil je een vraag inbrengen en staat er geen geschikte datum tussen. In overleg is er van alles mogelijk, neem gerust contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden, zodat we kunnen kijken of we op een ander moment een familieopstelling kunnen organiseren met jou als vraaginbrenger.