Werkwijze beautytherapie

Holistic Skincare
Als we onze huid holistisch gaan bekijken, dan spiegelt de huid wat er van binnen speelt. Iemand die moe is, straalt dat uit. Het is te lezen aan onze huid wat er speelt, de kleur, de conditie en eventuele oneffenheden. Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid.

De methode van Praktijk Ammoniet
Vanuit deze gedachte, om de huid holistisch te zien, is er een holistische beauty methode ontstaan. Het is een helende werking op lichaam, huid en geest. De traditionele geneeswijzen kwamen samen in een methodiek i.c.m. een natuurzuivere productlijn die de schoonheid van vrouwen op een liefdevolle wijze bekrachtigt. Namelijk Botanical Beauty. De helende kracht van innerlijke schoonheid en wat je wel en niet moet doen om je dagelijks mooi en energiek te voelen. De holistische beauty methode werkt ook voor jou! Voor jou gingen duizenden vrouwen die zich dankzij de Botanical Beauty producten die gebruikt worden tijdens deze holistische beauty methode, zich mooier en krachtiger voelden dan ooit.

Wat gaan we bereiken met deze holistische beauty methode?

  • Natuurlijke huidverbetering
  • Innerlijke rust en ontspanning
  • Zelfliefde, daadkracht en meer tederheid naar jezelf
  • Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je vertellen
  • Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijks leven

Het programma
Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid. Je huid wordt vochtarmer en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg.

Daarvoor heeft Praktijk Ammoniet dé beautytherapie, waarbij je een 6- maanden programma volgt op basis van natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Met slechts drie basisproducten aangevuld met een natuurlijke gezichtsscrub en dode zeemodder masker uit de Botanical Beauty skincare lijn start je het programma.
Om de twee maanden wissel je met de aanvullende producten om je huid te zuiveren (in de eerste twee maanden), te herstellen ( in de volgende twee maanden) en te verstevigen (in de laatste twee maanden). Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.

De mooie natuurzuivere productlijnen Organic Minerals (in Roos, Lavendel, Calendula Rijstkiem, Calendula Mandarijn) en de Argan lijn. Alles is mooi met en door elkaar te gebruiken, waarbij hun volledige werking intact blijft.

Let me guide you to your inner beauty

Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam

De holistische beauty methode bij Praktijk ammoniet bestaat uit een 6-maanden programma waarin je je huid en energie herstelt in drie stappen van twee maanden. De zes op maat samengestelde behandelingen van de holistic beauty therapie zijn verstrengeld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de cel vernieuwing.

Holistic beauty therapie belooft pure verwennerij en vernieuwing van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van klanken, geuren, kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

Waarom zes maanden?

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt, of in één of meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn zes mooie maanden voor nodig om te transformeren.
Ik ben enorm trots dat ik met deze unieke beauty methode mag werken met de producten van Botanical Beauty. Gun jezelf natuurzuiver huidverzorging, een holistische beauty therapy behandeling? Neem dan contact met mij op via de onderstaande link, een whatsapp, de mail of telefonisch 06- 44697464.

Stap 1:

Zuiveren en herstellen (grote schoonmaak en rust brengen)
De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de natuurzuivere Botanical Beauty lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug.

Stap 2:

Opbouwen en vitaliseren (nieuwe fundering en voeden)
Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de natuurzuivere producten uit Organic Minerals en Argan lijn werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

Stap 3:

Verstevigen en verbinden (bewustwording en eenheid)
De productlijnen van de Organic Minerals en de Argan hebben een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris en stevig uitziet. Door de voorgaande stappen twee stappen van de holistic beauty methode profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de opbouwende en vitaliserende huidverzorgingsproducten. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

Alle behandelingen en/of aanschaf van producten dienen direct betaald te worden bij afname of aanschaf, contant of d.m.v. mobiel bankieren.
Een factuur is mogelijk, deze wordt verstuurd per mail.

Er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar bij Praktijk Ammoniet in te vullen voor een bedrag naar keuze (va €15,-). Te besteden aan een massage-, reflex-, beauty behandeling of een product naar keuze van onze 100% natuurzuivere biologische lijn voor gelaat en/of lichaam.

Pure schoonheid is niet alleen wat je ziet maar ook wat je ruikt hoort en voelt. Huidklachten komen vaak niet alleen van invloeden van buitenaf, maar ook door een disbalans van je lichaam. Ben jij tevreden met jezelf en wie wil je als vrouw zijn?