Workshops en Retreats

Van harte welkom bij MIRA Centra

Welkom op de pagina van de gegeven Workshops en Retreats, die ik in samenwerking met Miriam van Masthé aanbied. Per 06-01-2023 gaat onze samenwerking verder onder de naam MIRA Centra. We organiseren diverse groepsbehandelingen, familieopstellingen en workshops in diverse thema’s. En daarnaast bieden wij ook persoonlijke systemische ontwikkelingstrajecten aan.
Waarbij we terug gaan naar de basis, uit je hoofd, in je lijf, vrij van stress, in ruimte, stilte en licht. Al onze workshops, Retreats, behandelingen, opstellingen en trajecten draaien om verbinding, liefde, bewustwording, uitdagingen, inzichten, meditaties, systemische ontwikkeling, zelfonderzoek en reflectie.

Zie hieronder wat MIRA Centra aanbiedt.

Klankmeditatie voor groepen

Klankmeditatie is een soort resetknop waardoor de geest kalmeert. Kom en ervaar het zelf wat het voor jou kan betekenen!

Familieopstellingen met representanten

Heb je last van terugkerende issues, privé of in je werk en heb je geen idee waar dit vandaan komt? Doe mee met een familie opstelling en ervaar wat het voor jou teweeg kan brengen!

Mini workshop familieopstellingen

Misschien heb je al vaker gehoord of gelezen van familieopstellingen. Ben je nieuwsgierig en wil je deze laagdrempelige ervaring niet missen? Ontdek dan met deze workshop hoe je op een eenvoudige manier kennis kan maken met familieopstellingen en wat het jou voor inzichten kan brengen.

Mini workshop Innerlijk Kind

Als je innerlijke kind veilig is en zich geborgen voelt, voel je je krachtig en zit je vol vertrouwen en levensmoed. Heeft het daarentegen heling nodig, dan zul je steeds opnieuw worden achtervolgd door dezelfde obstakels en overlevingsmechanismen. ‘Je innerlijke kind laat je ofwel door het leven dansen of er moe doorheen sloffen, afhankelijk van hoe het zich voelt.’