Mini workshop Innerlijk Kind

In deze workshop maken we verbinding met onze kindsdelen die afsplitst zijn.

We maken verbinding met de kind-delen die zich verstopt hebben en die al heel lang wachten om gevonden te worden. Kind-delen die afgesplitst zijn, omdat het ooit té spannend was, te bedreigend of te onveilig. Kind-delen die daar bevroren zijn en in de tijd wachten om weer in contact te komen met jou als volwassen deel.

Het gekwetste kind

Dit is het trauma deel. Je bent nu volwassen, maar onverwacht schiet je in een bepaalde emotie. Je kunt niet meer helder denken en je pijnlijke emoties nemen de overhand. Je hebt wel door dat je soms onredelijk bent, maar je kunt het direct niet stoppen. Je kunt er niet uit stappen. Alle onderdrukte emoties zitten nog steeds opgeslagen in je fysieke, emotionele en energetische lichaam. Je lichaam vraagt om een ontlading, maar je patronen van je kindertijd laten het niet toe.

Het magische kind

Dit natuurlijke magische kind dat zich verwondert, verrukt is, op ontdekkingstocht gaat, nieuwsgierig en spontaan is en in het NU leeft, is de meest creatieve en herscheppende energie die je bezit. Verwondering en nieuwsgierigheid zijn de levensenergie, de levensvonk die ons voortdrijft op onze weg door het Leven en die onze horizon voortdurend verbreedt. Ze zijn onmisbaar voor onze groei en vitaliteit en van fundamenteel belang voor de creatieve denker. Dit kind is wie je in essentie bent. Verbonden met alles wat er al is. Als volwassene weet je nog steeds niet wat je wil. Je denkt dat je niet creatief bent.

Het gemaskeerde kind

Dit deel weet wat overleven is en kan zich ten alle tijden aan iedereen aanpassen. Bij elk feestje een ander masker. Als volwassene laat je nooit het achterste van je tong zien. Je zit nog steeds in je overlevingsmechanisme en je weet niet hoe je het anders moet doen. Je past je dus aan en zet je zelf nooit op de eerst plaats.

Ben je al nieuwsgierig geworden wat het jou voor inzichten kan geven of wil je nog meer informatie. Laat het ons dan weten. Kosten deelname workshop 89 euro p.p. (Deze workshop duurt ongeveer 3 uur). Het is een mini workshop, waar je zeker iets mee naar huis toe neemt! We werken maximaal met een groepsgrootte van 12 deelnemers.

Deze opstellingen worden gegeven in samenwerking met Masthé, per 06-01-2023 gaat onze samenwerking verder onder de naam MIRA Centra. Wij verwelkomen je vol enthousiasme!

Warme groet, Raquel (Praktijk Ammoniet) & Miriam (Masthé)

Let op! Deze mini workshop wordt gegeven bij Yoga Berlicum, Apollostraat 12a, 5258 AR Berlicum

Bel, app of mail en informeer naar de mogelijkheden of maak meteen een afspraak! Klik hieronder om naar de interactieve agenda te gaan, daar vind u onze beschikbare tijden en kunt u zelf een afspraak inplannen.